Menukaart restaurant

 

Elk jaar proberen onze koks weer een leuke en bijzondere menukaart samen te stellen. Ook dit jaar hebben we naast onze vertrouwde gerechten weer een mooie en bijzondere kaart voor jou samengesteld. Deze kaart is anders dan je van ons gewend bent, maar biedt diversiteit voor elke wens. Stel jouw volledige menu samen, door te kiezen uit meer dan 50 verschillende kleine gerechten. Je hebt hier volledig de vrije hand in.  Op de kaart vindt je verschillende vega, vis, vlees, groente en zetmeel producten. Ook bieden wij dit jaar veel glutenvrije gerechten aan.  Op de kaart staat aangegeven wat er NIET glutenvrij is. 

Op maandag, dinsdag en woensdag eten we gezellig op het borrelterras. Hiervoor kun je geen tafel reserveren.

Op ons gezellige borrel terras kun je in de zon of schaduw genieten van een drankje en een hapje. Op dit terras serveren wij onze lunch, diner en borrel kaart. Je kan 's middags heerlijk lunchen van 12.00 uur tot 15.00 uur. Vanaf 15.00 uur kan je  genieten van onze diner kaart, waar je uitgebreid kan kiezen uit verschillende kleine en grote gerechten. Stel jouw volledige menu zelf samen! Op dit terras is het verplicht om, als de temperatuur dat toelaat, zonder kleren iets te verteren. 

Afhankelijk van het weer is het ook mogelijk om binnen in het restaurant te dineren. U kunt in ons gezellige restaurant/café van dezelfde kaart bestellen als op het Smokin' Kitchen terras.

Om de snelheid van het bestellen te verhogen is het ook dit jaar weer mogelijk om via onze QR code te bestellen. Lukt of wil je dit niet? Dan staan onze collega's natuurlijk voor je klaar om je te helpen of om je bestelling aan te nemen. klik hier voor uitleg over de QR.